Hvordan fungerer kugleventiler?
Hvordan fungerer kugleventiler?

Video: Hvordan fungerer kugleventiler?

Video: Hvordan fungerer kugleventiler?
Video: Hvordan fungerer Laugene 2024, Kan
Anonim

Det kugleventil drejer til den lukkede position, når porten bliver vinkelret, hvilket blokerer strømningsvejen og forhindrer stoffer i at fortsætte med at bevæge sig igennem. Mens de fleste standard kugleventiler er designet med specielle stopforanstaltninger, der kun tillader en 90 graders rotation, er der nogle få, der tilbyder hele 360 grader.

Bare så, hvad gør kugleventiler?

Kugleventiler . EN kugleventil er en lukning ventil der styrer strømmen af en væske eller gas ved hjælp af en roterende bold have en boring. Ved at rotere bold en kvart omgang (90 grader) omkring sin akse, kan mediet flyde igennem eller blokeres.

Udover ovenstående, hvordan ved du, om en kugleventil er åben eller lukket? Hvornår håndtaget på en kugleventil er parallel med ventil eller rør, det er åben . Hvornår det er vinkelret, det er lukket . Dette gør det nemt vide, om en kugleventil er åben eller lukket , bare ved at se på det. Det kugleventil nedenfor er i åben position.

Desuden svigter kugleventiler?

Fordi der ikke er nogen 'stilk' inde i en kugleventil , hæve eller sænke en port (såsom i en porttype ventil ), er det meget usandsynligt nogensinde svigte eller bryde. De fleste NYC vand hovedentreprenører foretrækker at bruge en kugleventil som hovedkontrol ventil på alle brugsvandsledninger op til 2 i diameter.

Hvilken retning går en kugleventil?

1) Kugleventiler er designet til at kunne åbnes ved at dreje håndtaget mod uret retning og lukker med uret retning . Håndtaget angiver bold Havn retning . 2) Under visse betingelser kan gasspjæld i nær-lukket position ødelægge ventil sæder.

Anbefalede: