Kan du afvise et DUI-kontrolpunkt?
Kan du afvise et DUI-kontrolpunkt?

Video: Kan du afvise et DUI-kontrolpunkt?

Video: Kan du afvise et DUI-kontrolpunkt?
Video: Наггетсы по моему рецепту! Вкуснее чем в Макдональдс 2024, Kan
Anonim

Forudsat at DUI -kontrolpunkt er lovligt, er svaret "nej" - du kan ikke nægte at stoppe ved en DUI -kontrolpunkt . Hvis du passerer gennem en kontrolpunkt og en betjent stopper dit køretøj til afhøring, du skal overholde og standse dit køretøj. Løber gennem kontrolpunkt kunne resultere i alvorlige sanktioner.

På samme måde bliver det spurgt, skal du overholde et DUI-kontrolpunkt?

Ja, hvis du køre op til en DUI -kontrolpunkt , du har at standse køretøjet og overholde med lovhåndhævelse. Dette er en undtagelse fra den normale regel om, at betjente ikke kan trække nogen uden en grund. DUI -kontrolpunkter betragtes ikke som en krænkelse af dine forfatningsmæssige rettigheder.

Skal du derudover rulle dit vindue ned ved et DUI -kontrolpunkt? Hvornår du ruller ind i en DUI -kontrolpunkt, du gør ikke skal rulle dit vindue ned , du gør ikke har at tale du gør ikke har til få ud, "sagde Matt Fry, en advokat hos Rosenblum, Schwartz, Rogers & Glass. DUI -kontrolpunkter blev lovlig i 1990 efter en afgørelse fra den amerikanske højesteret.

Er ID -kontrolpunkter lovlige i forhold til dette?

Selvom a licens eller DUI kontrolpunkt er ækvivalent med et "beslaglæggelse", har USA's højesteret stadfæstet forfatningsmæssigheden ved at bruge et kort stop til at kontrollere licenser eller til at opdage berusede chauffører. Dog ikke alle kontrolpunkter er gyldige medmindre de opfylder nogle grundlæggende krav.

Krænker DUI -kontrolpunkter det fjerde ændringsforslag?

På trods af hovedreglen har Højesteret fundet det midlertidigt DUI -kontrolpunkt stopper (uden begrundet mistanke) gør ikke overtræder det fjerde ændringsforslag chaufførers rettigheder. Højesterets generelle godkendelse af ædruelighedskontroller betyder ikke enhver tilbageholdelse på sådan en kontrolpunkt er lovligt.

Anbefalede: