Hvor meget koster scooterne i Atlanta?
Hvor meget koster scooterne i Atlanta?

Video: Hvor meget koster scooterne i Atlanta?

Video: Hvor meget koster scooterne i Atlanta?
Video: Atlanta addresses scooters 2024, Kan
Anonim

Mens Bird uden tvivl den mest populære elektriske scooter program i byen koster en dollar at starte og 15 cents i minuttet derefter, opkræver JUMP-programmet det samme for at begynde, men kun 10 cents i minuttet en gang på vejen.

På denne måde, hvor meget er det at leje en scooter i Atlanta?

Lejepriser for scootere

Dage Transportabel Standard
300 lbs 400 lbs
1 $55.00 $65.00
2 $75.00 $75.00
3 $75.00 $75.00

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget koster fuglescootere? Fuglescootere er tilgængelige til forsalg nu. Leje a Fugle scooter vil ikke være din eneste mulighed for meget længere. Virksomheden annoncerede forudbestillinger til den nye Fugl En onsdag. Det scooter fås i tre farver - jet sort, due hvid og elektrisk rose - og omkostninger $1, 299.

På samme måde kan man spørge, hvor meget koster scooterudlejning?

For en ting er leje scootere isolere rytteren fra det meste af koste af enheden. I detailhandlen har de koste mellem $100 og $500. Men du kan begynde at ride mange elektrisk scootere for $ 1 og derefter 15 cent i minuttet derefter. En tur på 2 km tager cirka 10 minutter og omkostninger mindre end $ 3.

Hvor mange scootere er der i Atlanta?

ATLANTA - Få din scooter væk fra fortovet. Fra onsdag d. Atlanta politiet vil begynde at håndhæve byens scooterlove. Kanal 2's Dave Huddleston ringede til byen og fandt ud af, at der er 10.000 registrerede elektriske scootere i Atlanta.

Anbefalede: