Hvor meget koster scooterne i DC?
Hvor meget koster scooterne i DC?

Video: Hvor meget koster scooterne i DC?

Video: Hvor meget koster scooterne i DC?
Video: HVAD KOSTER EN TRE-KANT I DANMARK?// SKJULT KAMERA 2024, April
Anonim

Hvor meget koster de? Priserne varierer efter udbyder og køretøjstype, men generelt koster det $ 1 at låse en elektrisk op scooter eller cykel og mellem 24 til 39 cents i minuttet for at bruge dem.

På samme måde kan man spørge, hvor meget koster det at leje en scooter i DC?

Det vil knallerterne koste 1 USD pr. person for at starte en tur og 25 cents pr. minut for at køre, plus 10 cents pr. minut, mens du er parkeret. Knallerter er de seneste delte, app-lejebiler, der bliver tilgængelige i D. C ., efter biler, cykler og el scootere.

Udover ovenstående, hvor meget koster elektriske scootere i DC? El-scootere koster omkring $ 1 at låse op og 25 cent i minuttet at ride.

Simpelthen så, hvor meget koster scootere i DC?

En Lyft scooter rytter i Washington D. C . I det seneste skridt til at stige scooter priser i distriktet, Lyft har jacked sit koste op til $0,24 pr. minut sammenlignet med tidligere koste på $ 0,15. (Ud over en $ 1 oplåsning betaling .) Lyft hæver sit scooter priser fra 15 cent i minuttet til 24 cent i minuttet.

Hvor meget koster scooterne?

For det første leje scootere isolere rytteren fra det meste af koste af enheden. I detailhandlen har de koste mellem $100 og $500. Men du kan begynde at ride mange elektrisk scootere for $ 1 og derefter 15 cent i minuttet derefter.

Anbefalede: