Hvor lang tid tager spray i bedliner at tørre?
Hvor lang tid tager spray i bedliner at tørre?

Video: Hvor lang tid tager spray i bedliner at tørre?

Video: Hvor lang tid tager spray i bedliner at tørre?
Video: РАСПЫЛИТЕЛЬНЫЙ БЕДЛАЙНЕР DIY за 100 $ НА ДОМУ !!! * НЕ ПЛАТИТЕ ЦЕНЫ LINE-X * 2024, Kan
Anonim

Vores certificerede tekniker forbereder din lastbil og anvender LINE-X Spray - På lastbil Sengelinned som tørrer på 3 til 5 sekunder. Typisk kan de fleste almindelige sengetøj foretages på 2 til 3 arbejdstimer. Farveforinger og LINE-X PREMIUM dåse tage en ekstra time at fuldføre.

Desuden, hvor lang tid tager sengetøjet at tørre?

Tillad 48 timer til fuld helbredelse, før du placerer genstande i lastbilen. Minimum tørretid på 24 timer bør være tilladt, før du placerer genstande i lastbilen. Lad belægningen tørre i 24-48 timer, før den udsættes for let brug.

Ved siden af ovenstående, kan spray i sengelinned fjernes? Brug en kemisk stripper til fjerne -en spray -på sengetøj . Dette er mere effektivt end håndslibning eller mejsning. Aircraft stripper er den mest potente kemiske stripper og vilje være dit bedste bud på succes.

Heraf, hvor lang tid tager det Rhino liner at tørre?

omkring 24 timer

Hvor meget koster spray i sengetøj?

Vi gennemførte en national undersøgelse af Line-X og Rhino Foring installatører, og vi lærte, at den nationale gennemsnitlige installationspris er $470,41. Det er næsten $100 mere end en DualLiner (som for en god ordens skyld, gør et bedre job med at beskytte din lastbil seng ).

Anbefalede: