Hvordan fungerer en signallysblink?
Hvordan fungerer en signallysblink?

Video: Hvordan fungerer en signallysblink?

Video: Hvordan fungerer en signallysblink?
Video: Hvordan fungerer et galvanisk element? 2024, Kan
Anonim

Hvordan en termisk vending signalblink virker . Det er, når kontakterne rører, og fuld strøm løber til svinget signal pærer, der får dem til lys op. Mens de er tændt, omgår strømmen varmeren, og den slukker, hvilket får den bimetalliske strimmel til at afkøle. Når det afkøles, "klikker" det tilbage til sin buede form.

Hvordan fungerer indikatorblinkerenheder så?

Når du trykker blinklysstangen ned, vil den termiske blinklys forbinder til blinklygterne ved hjælp af blinklyskontakten. Dette fuldender kredsløbet, hvilket tillader strøm til flyde. I første omgang fjederstålet gør ikke røre ved kontakten, så det eneste der trækker strøm er modstanden.

Ved også, hvordan kan du se, om en blinklys er dårlig? Symptomer på en dårlig eller svigtende fare / blinklys

  1. Blinklys eller farer fungerer ikke. Det mest almindelige symptom på et dårligt eller svigtende blinklys / fareblink er farer eller blinklys, der ikke fungerer.
  2. Blinklys eller farer forbliver tændt.
  3. Ekstra lys virker ikke.

Man kan også spørge, hvordan forbinder man en blinklysblink?

Tag en tråd fra den positive side af dit batteri, skal du køre til blinklys input (eller en af benene, hvis det ikke er polariseret). Fortsæt med tråd fra udgangsstangen til fælles af en enkelt pol, dobbelt-kast, center off-kontakt efter eget valg. Tag en ledning fra hver af de udvendige terminaler til en tur indikator pære.

Hvordan fungerer en 3-leder blinklys?

  1. Strøm kræver. Et blinkrelæ er slukket for bilens 12-volt jævnstrøm. Den er jordet (positiv eller negativ jord) for at matche resten af bilens elektriske system.
  2. Relæ. Hjertet i blinkeren er relæet.
  3. Blinker. Blinkeren er en termostatisk kontakt designet til at tænde og slukke med en bestemt hastighed.

Anbefalede: