Hvad er fs Hz?
Hvad er fs Hz?

Video: Hvad er fs Hz?

Video: Hvad er fs Hz?
Video: Festool Quick Lever Clamp FS-HZ 160 491594 2024, Kan
Anonim

Fs - Driver fri luftresonans, i Hz . Dette er det punkt, hvor førerimpedansen er maksimal. Denne parameter er en højttalers friluftsresonansfrekvens. Enkelt sagt er det det punkt, hvor vægten af højttalerens bevægelige dele bliver afbalanceret med kraften fra højttalerophænget, når den er i bevægelse.

Desuden, hvad betyder f3 Hz?

F3 betyder det punkt, hvor subwooferen er -3 dB nede (hvis dens reaktion begynder at falde i bund og grund).

Udover ovenstående, hvad er den mest kraftfulde subwoofer? Nej, det er ikke en fan. Det, mine damer og herrer, er verdens mest kraftfulde subwoofer : Eminent Tech TRW 17. I stedet for din havesort 10 eller 12 tommer papirkegle, der pulserer frem og tilbage, er dette subwoofer skaber en væg af luft så stor som din stue.

Hvad er resonansfrekvenshøjttaler ligeledes?

Det resonansfrekvens af en højttaler , f0 (udtales: F-intet), er den frekvens under hvilken a højttaler er i stigende grad ude af stand til at generere lydoutput for et givet inputsignal. Interessant nok er denne HPF ofte karakteriseret, matematisk, som en elektrisk R-L-C kredsløb.

Hvad er tuning-frekvensen for en portet boks?

Havnen i en given boks vil have en bestemt " tuning frekvens "(du kan finde dette under fanen" Detaljer "i en given kasser webside, når du handler hos os), som beskriver frekvens hvor luft naturligvis resonerer gennem porten. Luft, der kommer ud af porten, vil forstærke den bas, som sub-en spiller.

Anbefalede: