Hvordan påvirker dæktrykket kørslen?
Hvordan påvirker dæktrykket kørslen?

Video: Hvordan påvirker dæktrykket kørslen?

Video: Hvordan påvirker dæktrykket kørslen?
Video: Sådan tjekker du nemt bilens dæktryk 2024, Kan
Anonim

Det dæk fungere som en kilde. Jo flere tryk i dem, jo stivere ride . Dæk bære en bestemt belastningsgrad, som er indstillet af dæk producent hos en bestemt oppustet tryk . Hvis du har en højere belastning dæk , end OEM, på bilen, så kan du tømme dæk lidt mere.

Udover dette, hvordan påvirker dæktrykket håndteringen?

Ordentlig luft tryk i en dæk hjælper med at fordele vægten af et køretøj jævnt over dæk slidbanemønster, så den dæk (og køretøjet) er mest stabilt. Når en dæk er underpustet eller for oppustet, mister den stabilitet negativt påvirker håndteringen , sving og stop.

Efterfølgende er spørgsmålet, om et højere dæktryk er bedre? Højere tryk generelt er det ikke farligt, så længe du holder dig et godt stykke under "maksimum". inflationstryk ." Det tal er angivet på hver sidevæg og er meget højere end din "anbefalede dæktryk " på 33 psi, Gary. Du vil ikke mærke nogen forskel på dæk slid, håndtering eller bremsning.

Ved også, kan lavt dæktryk forårsage ujævn tur?

Ujævne ture kan skyldes enten dæk justering, luft tryk , eller endda dæk er uhensigtsmæssigt sikret. Alt for ofte, nogen vilje ændre a dæk og ikke indse dæk er ikke sat fast mod bagdisken. Lav eller høj luft tryk kan forårsage en hel masse problemer for din dæk også.

Er 38 psi for meget for dæk?

Du burde være ok med 39 psi i PA (det er ikke som om du vil køre der ved vedvarende hastigheder på 90 km / t i 100+ graders temperaturer!) Det vil give dig en sværere tur, men brændstoføkonomi og dæk sliddet forbedres lidt. Kontroller slid regelmæssigt.

Anbefalede: