Kan du klare coat over primer?
Kan du klare coat over primer?

Video: Kan du klare coat over primer?

Video: Kan du klare coat over primer?
Video: Секрет обычной дрели! Советы и хитрости мастеров, облегчающие жизнь! 2024, Kan
Anonim

Klar er dybest set maling uden pigment eller toner. Når det er tilfældet, klar skal holde sig godt til primer . - Primer sandsynligvis vil blive forringet, når de udsættes for sol/UV. - Hvis du rydder over primer det kommer ikke til at ligne primer mere.

Så kan du klare coat over epoxy primer?

Bare spray på din epoxy , derefter a frakke af enkelttrin i hvilken som helst glans du vil have. Så let en hulemand kan gøre det!! du kan rydde over det og have det godt.

For det andet, kan du sprøjte klarlak over falmet maling? Der er INGEN måde du kan med succes tage (bare klar ud jævnt) til spray klar på det. Du Jeg er gået ind i basen frakke og spiste væk gennem lag af maling . Dette er den "rigtige vej" og er vejen DU skulle reparere din falmet maling.

For det andet, kan du sprøjte over klar pels?

Det meste af tiden, klarlak skal ikke fjernes helt for at male over det og for det meste behøver bilen ikke at være helt grundet igen. Hvis du så udfører du bare efterbehandlingsarbejde du behøver kun at skrabe klarlak at få den nye maling til at klæbe.

Kan klar pels genanvendes?

Engang den gamle klarlak fjernes, dig kan ansøge igen et nyt klarlak . Hvis du skal blande det gamle klarlak med den nye skal du slibe området let og polere din bil som ny.

Anbefalede: