Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilslutter du en sikringsboks til en bilstereo?
Hvordan tilslutter du en sikringsboks til en bilstereo?

Video: Hvordan tilslutter du en sikringsboks til en bilstereo?

Video: Hvordan tilslutter du en sikringsboks til en bilstereo?
Video: Dekkanikeren - Hvordan installere forsterker og subwoofer i bilen din. 2024, Kan
Anonim

Tilslutning til Sikringsboks

Bare fjern cirka en halv tomme fra slutningen af strømmen tråd , og indsæt derefter bare tråd ind i stikkontakten på sikring tryk på bly. Brug krympestikket til at sikre strømmen tråd til ledningen, og tilslut derefter sikring trykke på en ledig plads i sikringspanel.

Heri, hvordan forbinder du en sikringsboks i en bil?

Fjern 1/2 tommer isolering fra tråd du bliver tilslutning til sikringen tryk med et par tråd strippere og skub den passende tråd stik på tråd . Krymp stikket på plads med et krympeværktøj. Indsæt sikring tryk, med tråd forbundet, ind i det sikring spalte af sikringsboks , metalbladet side først.

Hvilken SIKRING har jeg ligeledes brug for til min bilradio? En 5 amp sikring burde være tilstrækkelig til gennemsnittet stereoanlæg . Udgangseffekten for dit system kan være optimistisk. 140W / 12V = 11,67A. Som for bilstereoer tegner mere end 10A, hvis du nogensinde har hørt dunkende bas komme fra en forbipassering bil , det stereoanlæg i det bil trækker højst sandsynligt langt mere end 10A.

Ved også, hvordan du tilslutter en bilstereo tænding?

Strømledninger

  1. En tændt strømkilde er kun tændt, når tændingen er tastet. Tilslut din nye stereos hovedledning (normalt) - normalt en rød ledning - til en koblet strømkilde, så stereoanlægget slukker, når du slukker bilen og ikke tømmer bilens batteri.
  2. En konstant strømkilde er altid tændt.

Er det ligegyldigt, hvilken vej en sikring går ind?

Ekspertsvar: Det gør det ikke stof hvilken ende af sikring holder vænner sig til at gå til batteriet og som går til donkraften. Sikringer kræver ikke strøm at strømme gennem dem i en bestemt retning så enten vej er fint. Men typisk er linjen side at strømmen tændes og belastning er strømmen der går ud.

Anbefalede: