Hvordan tilslutter du subs til en bilstereo fra fabrikken?
Hvordan tilslutter du subs til en bilstereo fra fabrikken?

Video: Hvordan tilslutter du subs til en bilstereo fra fabrikken?

Video: Hvordan tilslutter du subs til en bilstereo fra fabrikken?
Video: How to: Add Aftermarket Subwoofer and Amp to Factory Stereo. 2024, Kan
Anonim

Normalt installerer du en 4-kanals forstærker med højttalerniveauindgange. Den bedste måde at forbinde det til en fabrik systemet er at udnytte stereoanlæg højttalerudgange til forstærkere indgangssignal. Send derefter forstærkere udgange tilbage til stereoer sele, og videre til højttalerne gennem fabriksledninger.

Kan du på samme måde tilslutte subs til en fabriksradio?

Ledninger i en forstærker og subs til din aktie radio er egentlig ikke så hård en opgave. Nøglen er at fjerne radio fra bilen for at komme til ledningerne. Derefter du nødt til at finde output -ledningerne til lydområdet, der du behov og forbinde dem til input af forstærkeren.

Ud over ovenstående, vil udskiftning af fabrikshøjttalere gøre en forskel? Mest fabrikshøjttalere bruge surrounds, der er lavet ud af skum og papir, som forringes med tiden. Så selvom du ikke har penge til at bruge på højkvalitets to-vejs eller tre-vejs højttalere , udskiftning gammel, slidt fabrikshøjttalere med nye enheder vilje resulterer typisk i bedre lyd.

Simpelthen så, kan jeg tilslutte en subwoofer til min bilstereo?

Hvis du tilføjer en forstærker og sub til en fabrik førsteklasses lydsystem med sit eget lager subwoofer , skal du få dit signal til det linjeudgangskonverter fra det subwoofer . Tilføjelse af en forstærker og subwoofer til en lagerradio kan være det nemmeste måde at forbedre din stereoanlæg system i dit bil , hvis du gør det korrekt.

Kan du installere en subwoofer uden forstærker?

Subwoofere er designet til at øge basfrekvenserne, hvilket resulterer i en dyb, bankende lyd. I de fleste tilfælde er de parret med en forstærker for at øge lyden. Hvis du gør ikke har midler til begge komponenter, du kan stadig tilslutte en subwoofer uden forstærker ; det involverer simpelthen lidt mere knowhow.

Anbefalede: