Hvordan fjerner man en PTO -kontakt?
Hvordan fjerner man en PTO -kontakt?

Video: Hvordan fjerner man en PTO -kontakt?

Video: Hvordan fjerner man en PTO -kontakt?
Video: Hvordan udskifter jeg det udvendige leje på en Cayenne Touareg? Skal drivakslen afbalanceres? 2024, Kan
Anonim

Brug en lille skruetrækker til forsigtigt at løfte kontakt ud af panelet. Tryk derefter på låsetappene (på siderne af kontakt ) for at frigive den. Da du udskifter kontakt det er lige meget om tappene knækker af eller skal beskadiges fjerne det kontakt.

Bare så, hvad gør PTO-kontakten?

Uanset om det er en sikkerhed, interlock eller PTO kontakt , det dybest set er -en kontakt at frakoble og genindkode strømmen. Så sørg for at have en PTO kontakt det virker, så du kan slukke din PTO før du kommer i nærheden af det.

For det andet, hvorfor går mine plæneklipperblade ikke i indgreb? Hvis PTO koblingen ikke får strøm, hvis koblingsmagneten er defekt, eller hvis koblingen er slidt, græsslåmaskine vil ikke engagere sig . Det PTO koblingen kan ikke repareres-hvis koblingen er defekt, skal du udskifte den. Som et resultat, koblingen vil ikke engagere sig , og plæneklipperknive vil ikke rotere.

Man kan også spørge, hvad er en elektrisk PTO?

An elektrisk plæneklipperkobling, almindeligvis kaldet en kraftudtagskobling ( PTO ), er den del af en plæneklipper eller en kørende traktor, der er ansvarlig for at aktivere klingen. An elektrisk plæneklipperens kobling får energi fra plæneklipperens motor og overfører den til plæneklipperbladet.

Hvor er PTO -kontakten på en John Deere -plæneklipper?

Mest John Deere græsplæne plæneklippere er udstyret med en elektrisk PTO (Power Take Off). Det PTO er den mekanisme, der tænder knivene placeret under plæneklipper dæk. Det PTO fungerer fra et 12-volts system. Det elektriske kobling drives af a kontakt placeret på instrumentbrættet på græsplænen plæneklipper.

Anbefalede: