Fungerer et 14v tv på 12v?
Fungerer et 14v tv på 12v?

Video: Fungerer et 14v tv på 12v?

Video: Fungerer et 14v tv på 12v?
Video: mini compresseur LIDL ULTIMATE SPEED gonfler pneus voiture moto vélo.. Mini comrpessor Kompressor 2024, Kan
Anonim

Normalt lige 12v modeller er fine på en bådforsyning, men 14v modeller er generelt mere sikre, da underspænding sjældent forårsager nogen skade. Mest 14v modeller vilje køre fint på 12v.

Ved også, kan et tv køre på 12v?

Ja, typisk en TV vil har en strømforsyning med en linjespændingsindgang og flere udgange. Hvis du vil indtaste 12V (uden først at øge det til netspænding) skulle du give alle disse spændinger. Du burde være i stand til at få dig et par forskellige til at generere de spændinger, du har brug for fra en 12V kilde.

Kan jeg på samme måde bruge 19v oplader til 12v? 19V vil generelt stege enhver enhed, der var designet til at køre på 12V (især forbrugerprodukter). Og selvom det ikke er særlig sandsynligt, kan det også gå i brand. Til en AC adapter at arbejde dig vilje skal bruge en med den nøjagtige spænding ( 12V ) og en tilsvarende eller højere nominel strøm (1,5A eller mere).

Desuden kan jeg bruge en 15v strømforsyning på en 12v?

det 15v (jeg tror det er DC) viljestyrke -en 12v ozon enhed. Jeg læste, at tingene skal have den samme polaritet, samme v, men varierer MA er fint. Spændingen skal matche og så længe Strømforsyning har mindst den strømstyrke, der kræves af enheden, skal du have det godt.

Hvor længe kan jeg køre et tv fra et deep cycle batteri?

En generalforsamling på 100 amp-timer dyb - cyklus batteri med en power inverter kan levere en stor 150-watt TV i 6,1 timer, en medium 50-watt TV i 20 timer, eller en lille 20-watt TV i omkring 56 timer indtil den batteri er helt afladet.

Anbefalede: