Hvad betyder lastbilskiltet ned ad bakke?
Hvad betyder lastbilskiltet ned ad bakke?

Video: Hvad betyder lastbilskiltet ned ad bakke?

Video: Hvad betyder lastbilskiltet ned ad bakke?
Video: 7 Drømme Og Hvad De Betyder! 2024, Kan
Anonim

Trafik skilt med lastbil går downhill betydning . På jernbaneoverskæringer med bomporte og lys dette skilt rådgiver trafik og fodgængere, at de skal vente, indtil det er sikkert, før de krydser. EN skilt med en lastbil går downhill betyder hvad se efter lastbiler gør ikke passere lastbiler lastbil parkeringsplads foran.

Hvad betyder dette tegn, hvis vi holder dette for øje?

Bedre end. Det her symbol > midler større end f.eks. 4> 2. ≦ ≧ Disse symboler betyde 'mindre end eller lig med' og 'større end eller lig med' og bruges almindeligvis i algebra.

Ved også, hvad indikerer brune tegn? Turistskilt. Et turistskilt, ofte omtalt som et Brun skilt, er et trafikskilt, hvis formål er at dirigere besøgende til turistdestinationer, såsom historiske bygninger, turistområder, camping- eller campingpladser, picnicområder, sportsfaciliteter eller museer.

Desuden, hvad betyder dip-tegnet?

Dip . Der er et lavt sted forude på vejen. I de fleste situationer er a dip i vejen er ufarlig. Du skal dog passe på lave områder på vejen, når det regner eller lige efter regnen. Sænker farten, når du ser a dip vej skilt er altid det sikreste valg.

Når du ser et skilt, der siger blød skulder, skal du?

På nogle områder er a blødt skulder tegn angiver, at vejforholdene øger faren for at stoppe på skulder . Det er en advarsel skilt de chauffører bør Vær forsigtig. Nogle gange er skulder er en asfalteret forlængelse af hovedvejen. En eksempel på dette er, hvad nogle kalder nødsporet på en mellemstatlig motorvej.

Anbefalede: