Er Faradays fremtid stadig i gang?
Er Faradays fremtid stadig i gang?

Video: Er Faradays fremtid stadig i gang?

Video: Er Faradays fremtid stadig i gang?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Kan
Anonim

Men Faraday Future er stadig i live, og dens nye administrerende direktør vil gerne forklare hvorfor. Faraday Future løftede øjenbrynene i 2014 ved at stjæle talent fra Silicon Valley og Detroit. Grundlægger Jia Yueting kom til USA i 2017 for at slippe for milliarder i kinesisk gæld. Han drev stille og roligt virksomheden fra begyndelsen.

Under hensyntagen til dette, hvad skete Faraday fremtid?

Faraday Future planlagde engang at bygge en fabrik på 1 milliard dollar på Las Vegas-landet, hvor den skulle producere virksomhedens helt elektriske luksus-SUV, FF91. Det annullerede disse planer i 2017 til fordel for leasing af en mindre, eksisterende fabrik i Hanford, Californien, hvor dækfirmaet Pirelli plejede at drive.

Ved også, om Faraday fremtid er børsnoteret? Faraday Future har alle intentioner om at blive en offentligt opført virksomhed, og det kan gøre det tidligere end forventet. Ifølge pressemeddelelsen, Faraday ser nu på en børsnoteringsdato i 2020.

Folk spørger også, hvor er Faradays fremtid placeret?

Grundlæggelse. Faraday Future blev grundlagt af den kinesiske forretningsmand Jia Yueting i april 2014 og har hovedkontor i Los Angeles, Californien, i Harbor Gateway-kvarteret, som støder op til Carson, Californien. Siden starten i 2014 voksede virksomheden til 1000 ansatte i januar 2016.

Hvor meget koster ff91 bilen?

Faraday forventer at pris det FF91 i et område, der ligner en Bentley, omkring $ 225.000, og at dets primære markeder vil være USA og Kina.

Anbefalede: