Kan jeg tage min mobilitet scooter på et fly?
Kan jeg tage min mobilitet scooter på et fly?

Video: Kan jeg tage min mobilitet scooter på et fly?

Video: Kan jeg tage min mobilitet scooter på et fly?
Video: TravelScoot mobility scooter in an airport. 2024, Kan
Anonim

Det det første du skal vide er det det flyselskab skal tjekke gratis ind i din kørestol eller elektrisk mobil scooter . Hvis du tager en med kørestol eller elektrisk mobil scooter , dig kan brug inden du tjekker ind. Det lufthavn vilje give en kørestol til tage dig til flyet.

Udover dette, hvor meget koster det at tage en scooter på et fly?

Der er ingen gebyr for bære en kørestol eller mobil scooter så længe vægten er mindre end 60 kg.

kan du tage en scooter til udlandet? Regeringens retningslinjer siger, at alle med et handicap kan rejse med op til to genstande af mobilitet udstyr gratis hvis du rejser til en europæisk lufthavn. Imidlertid, du vil ikke kunne tage din scooter ind i passagervognen – den vilje opbevares i lastrummet indtil din ankomst.

Efterfølgende er spørgsmålet, om jeg kan tage min scooter på easyJet?

Kørestole og mobilitet som ikke kan løftes manuelt ind det fly holde vilje kun accepteres til rejser, hvis begge lufthavne kan give det faciliteter til lastning / losning det enhed. Kørestole, der drives af forseglede batterityper, der ikke kan spildes, er acceptable til transport på easyJet fly.

Hvordan beder jeg om hjælp i lufthavnen?

Ring til dit flyselskab og anmodning kørestol hjælp mindst 48 timer før din rejse begynder. Ring om muligt hvis det er muligt. Kundeservicemedarbejderen vil sætte en "kræver speciel hjælp " noter i din reservationsoversigt og fortæl din afgang, ankomst og overførsel lufthavne at stille en kørestol til rådighed.

Anbefalede: