Hvad sker der, hvis en pitman-arm brækker?
Hvad sker der, hvis en pitman-arm brækker?

Video: Hvad sker der, hvis en pitman-arm brækker?

Video: Hvad sker der, hvis en pitman-arm brækker?
Video: Who knows what a Pitman Arm is? 2024, Kan
Anonim

Hvornår det pitman arm mislykkes helt, mister du al styring i dit køretøj. Det pitman arm skal udskiftes, før problemet kommer til dette punkt. Hvis du har dårlig styring, dit køretøj ser ud til at vandre, eller du har mistet al evnen til at styre, chancerne er dine pitman arm skal udskiftes.

Hvad sker der også, hvis tomgangsarmen knækker?

En dårlig eller svigtende ledig arm eller pitman arm kan få din bil til ikke at reagere korrekt hvornår du drejer rattet. Som et resultat kan dit køretøj trække til den ene side af vejen, eller styringen virker vanskelig at kontrollere.

På samme måde, hvor meget koster det at udskifte en pitmanarm? Det gennemsnitlige omkostninger for en pitman arm udskiftning er mellem $191 og $302. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $103 og $130, mens dele er prissat mellem $88 og $172. Skøn gør inkluderer ikke skatter og afgifter.

Hvad sker der så, når en pitman-arm bliver dårlig?

Symptomer på a dårligt tomgang eller pitman arm omfatter mangel på styrekontrol, reduceret styreaktion, svajende, biltræk til siden og ujævnt slid på dækkene. Det er farligt, når en pitman eller tomgang arm er dårligt.

Slides en pitman-arm?

Det Pitman arm bruges hver eneste gang du drejer på rattet (uanset om motoren kører eller ej). Den mest almindelige type have på og rive for Pitman arm er faktisk til kuglestikket placeret for enden af arm . Som alle andre kugleled vil denne til sidst slides op og skal udskiftes.

Anbefalede: