Er hydraulikvæske det samme som transmission?
Er hydraulikvæske det samme som transmission?

Video: Er hydraulikvæske det samme som transmission?

Video: Er hydraulikvæske det samme som transmission?
Video: Скоростной редуктор + PWK 21 - Yamaha Jog - настройка трансмиссии скутера 2024, Kan
Anonim

Transmissionsvæske er en type hydraulisk væske . Det transmissionsvæske er et medium, der overfører strøm fra motoren til smitte . Andre typer hydraulisk væske omfatter multigrade motor olie og konventionel, antislid hydraulikolie.

Kan du derfor bruge hydraulikvæske i en transmission?

Ja du kan løb hydraulisk væske i tranny. Vi kalder det traktor væske i vores del af landet.

Kan du derudover blande forskellige typer hydraulikvæske? "Er det i orden blande en R&O hydraulikolie med en AW hydraulikolie i en hydraulisk Ansøgning?" Blanding olier med forskellige additivpakker anbefales aldrig. Ved at gøre sådan kunne kompromitter additiv ydeevne for begge bestanddele, forårsage korrosion af komponentoverflader og føre til øget mekanisk slid.

Hvad kan deraf bruges som erstatning for hydraulisk væske?

ATF, eller automatgear væske , til brug i automobiloverførsler fungerer som en hydraulisk væske i bilen og Kan bruges i andre hydraulisk systemer. Det er specificeret i nogle industrielle applikationer. Letvægts motorolier eller maskine olie (10/20W) kunne bruges som erstatning for hydraulikolie.

Hvad er forskellen mellem hydraulikvæske og hydraulikolie?

Hydraulikolie og hydraulisk væske er udtryk, der undertiden bruges i flæng, men de er ikke nødvendigvis de samme. Mens hydraulikolie er en væske , hydraulisk væske kan også bestå af andet væsker , herunder rent vand, vand- olie emulsioner og saltopløsninger.

Anbefalede: