Hvordan fører jeg en gasledning til mit hus?
Hvordan fører jeg en gasledning til mit hus?

Video: Hvordan fører jeg en gasledning til mit hus?

Video: Hvordan fører jeg en gasledning til mit hus?
Video: Как комфортно прожить без газа, воды и электричества во время отключения электроэнергии. 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Desuden, hvor meget koster det at tilslutte en gasledning?

At køre en ny gasledning , det vil koste en gennemsnit på $ 522. Det kan dog variere alt fra $120 til $1.350. De fleste husejere bruger mellem $256 og $790. Budget $15 til $25 pr. lineær fod for ny og udskiftning linjer herunder arbejdskraft, rørføring og materialer.

Kan du også bruge teflonbånd på gasledninger? Teflon tape til gas beslag, også kendt som gas -vurderet Teflon tape , er gul i farven og angiver tydeligt, at den er til gasledninger og forbindelser. Det tape virker på alle gasledning typer, herunder butan, propan og naturligt gasledninger.

Spørgsmålet er også, skal jeg have tilladelse til at køre en gasledning?

Ingen tilladelse er nødvendig, hvis placeringen ikke ændres. Gas tilladelse : Hvis din nye komfur har en gas grill, vil du brug for -en gas tilladelse til at køre et nyt gasledning . Hvis det er elektrisk, vil det falde ind under det elektriske tilladelse . Lokal tilladelser : Du vil brug for enhver anden tilladelser kræves af din kommune eller kommune.

Kan jeg genbruge fleksibel gasledning?

Trin 2: Gør ikke genbruge fleksible linjer , fittings eller ventiler, selvom de er nye. Gasledning fittings er kun beregnet til engangsbrug. Frakobling af en tidligere strammet fitting kan beskadige stikket og gøre tætningen usikker.

Anbefalede: