Hvordan bruger du en Briggs og Stratton svinghjulstrækker?
Hvordan bruger du en Briggs og Stratton svinghjulstrækker?

Video: Hvordan bruger du en Briggs og Stratton svinghjulstrækker?

Video: Hvordan bruger du en Briggs og Stratton svinghjulstrækker?
Video: How to Use a Flywheel Puller #19069 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Også spurgt, hvordan ved jeg, om min svinghjulsnøgle er klippet?

Symptomerne på en afklippet svinghjulsnøgle spænder vidt fra en knap mærkbar fejltænding til en startfri tilstand. Mellem disse ekstremer kan motoren mærkbart fejle, køre groft, give bagslag, være vanskelig at genstarte varm eller mangle strøm. Avanceret timing kan forårsage overophedning af motoren.

Ligeledes, hvordan fjerner man et svinghjul fra en motor? Det svinghjul holdes på plads ved at fastgøre bolte, som du kan finde i midten. Fjerne disse med en skruenøgle, og derefter forsigtigt fjerne det svinghjul fra krumtapakslen ved at trække den væk. Sæt erstatningen svinghjul på sin plads og udskift holdeboltene, og spænd dem godt fast.

Hvad gør en svinghjulstrækker, når man holder dette i øjesyn?

EN svinghjulstrækker er et værktøj, der bruges til at adskille svinghjul fra konen på krumtapakslen. Dette er en dobbelt ende svinghjulstrækker . Den har forskellige trådmønstre i hver ende, så den kan bruges i to forskellige slags svinghjul.

Hvordan ser et svinghjulsnøgle ud?

Det svinghjulsnøgle er en rektangulær metalpind, der holder krumtapakslen og svinghjul justeret, når du strammer svinghjul nød. Hvis plæneklipperbladet rammer en genstand med tilstrækkelig kraft til at banke svinghjul ude af justering, den svinghjulsnøgle går i stykker, beskytter dyre dele som f.eks som krumtapakslen på grund af skader.

Anbefalede: