Indholdsfortegnelse:

Hvad får en manuel gearkasse til at klynke?
Hvad får en manuel gearkasse til at klynke?

Video: Hvad får en manuel gearkasse til at klynke?

Video: Hvad får en manuel gearkasse til at klynke?
Video: Manual Transmission Whine 2024, Kan
Anonim

Lav Smitte Væske: For begge brugervejledning og automatgear , den primære årsag til klynker når i gear er lav smitte væske. Hvis væsken er for lav, så er de interne komponenter i smitte ikke er smurt ordentligt.

Udover dette, hvad ville få en transmission til at lave en klynkende lyd?

EN klynkende støj fra motoren kunne skyldes problemer med smitte . Det smitte væske kan også løbe lavt og årsag det klynkende støj fra motoren. Lav smitte væske kan også årsag automatisk smitte skifter til at føle sig hård eller rykende.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan jeg stopper min gearkasse i at klynke? Slibning, lapning og slibning af tandoverfladen eller kørsel i tandhjul i olie i en periode kan også forbedre glatheden af tandoverfladen og reducere det støj . Kroning og endeaflastning kan forhindre kantkontakt. Korrekt tandprofilændring er også effektiv.

Hvad lyder det med hensyn til dette?

Måden at diagnosticere på smitte problemer er først at notere sig, hvornår problemet er til stede og under hvilke betingelser. Hvis en manuel gearkasse laver lyde, bare når koblingspedalen er helt oppe eller i indgreb og en slibning eller rasling støj høres, er udkastelejet til koblingen dårligt.

Hvad er tegnene på, at din transmission går ud?

Her er fem tegn på overførselsproblemer, du ikke bør ignorere:

  1. Transmission glider. Hvis du oplever, at automatgearet glider, kan det føles, som om du kører i et bestemt gear, og så skifter det uden nogen åbenbar grund.
  2. Grove skift.
  3. Forsinket engagement.
  4. Væskelækage.
  5. Advarselslampe for transmission.

Anbefalede: