Hvordan tilslutter jeg en Atari 2600 til et moderne tv?
Hvordan tilslutter jeg en Atari 2600 til et moderne tv?

Video: Hvordan tilslutter jeg en Atari 2600 til et moderne tv?

Video: Hvordan tilslutter jeg en Atari 2600 til et moderne tv?
Video: How to connect an Atari 2600 to a 4k tv 2021 2024, September
Anonim

Tilslut stikket det var tidligere Tilslutning det Atari til afbryderboksen til phonoen prop til F -jackadapter. Skub adapteren på VHF/kabelindgangen på din TV . Indsæt et spil i Atari , tænd den, og spil Space Invaders efter behag.

Desuden kan en gammel Atari til et nyt tv?

For at forbinde en Atari til moderne tv sæt, dig kan brug en adapter, der konverterer Fjernsyn F -stik til et RCA -stik. I gammel dage du kunne gå til den lokale Radio Shack og køb del# 278-0475. For de fleste mennesker er det ikke længere en mulighed. Men dig kan få dem på Ebay.

Hvordan tilslutter jeg også min originale Atari til et nyt tv? Den nemmeste måde at forbinde din Atari til din TV er at undgå det gamle TV /Game switchbox helt, og køb en RCA phono-stik til F-jack-adapter. Denne adapter giver dig mulighed for at afspille din Atari . Køb en RCA phono-stik til F-jack-adapter for omkring $5. Frakobl TV /Game switchbox fra din Atari.

Hvordan tilslutter du desuden gamle spil til et nyt tv?

Lige forbinde dit enkelte RCA-kabel fra konsollen til boksen, så forbinde et koaksialkabel fra kassen ind i kablet eller antenneporten på bagsiden af din TV . Skift boksen til " spil "Når du bruger det, skal du skifte til TV /Cable input manuelt, og lad ikke din TV prøv at indstille automatisk til et signal.

Hvilken strømforsyning har en Atari 2600 brug for?

Det Atari 2600 behov mindst 7,5 volt og et sted mellem 200-400 mA afhængigt af den patron du spiller. Originalen leverede 9 volt ved 500 mA.

Anbefalede: