Hvorfor blinker mit batteri og bremselys?
Hvorfor blinker mit batteri og bremselys?

Video: Hvorfor blinker mit batteri og bremselys?

Video: Hvorfor blinker mit batteri og bremselys?
Video: САМО ЗЛО ПРОНИКАЕТ ТУТ ( ЧАСТЬ 3) | EVIL ITSELF PENETRATES HERE ( PART 3 ) 2024, Kan
Anonim

Generator. En fejl med generatoren er sandsynligvis hovedårsagen til en batteri lys at flimre. Det betyder din batteri har overtaget for at holde elektronikken i gang. Så snart output fra generatoren falder til et vist temmelig lavt niveau, vil batteri lys flimrer.

Også at vide er, hvorfor blinker mit batteri og bremselys fortsat?

Bremse og batterilamper sammen angiver du har - en problem med dit opladningssystem. Normalt tænder de begge, hvilket indikerer, at din generator er død. Hvis der blinkende sammen vil jeg antage det det volatge regulator inden for det generatoren har problemer, og du kan overoplade!

For det andet, hvorfor blinker mit batterilys på min bærbare computer? Det blinkende grøn/orange LED angiver normalt a opladning problem. Dette kan være strømadapteren, bundkortet eller batteri . Luk ned for bærbar , tag batteri ud, og prøv at starte bærbar op med kun strømadapteren. De fleste er ikke følsomme over for den samlede spænding, fordi opladning -kredsløb tager sig af det.

Ligeledes spørger folk, hvad betyder det, når bremse- og batterilyset tændes?

Det batteri lys vilje kom nu når begivenheden, at batteri bliver ikke længere opkrævet. 'E' bremse (parkering bremse ) lyser, når væsken er lav i hovedcylinderen, eller der er en trykforskel i bremse system. Få generatoren tjekket, og se om batteri kablerne er tætte.

Hvorfor bliver mit batteri ved med at blinke?

Hvis din batteriet blinker 15 gange betyder det, at din e-cig bliver overbrugt, og at du bør tag en pause. Hvis din batteri blinker 30 gange skal den oplades. Hvis din batteri blinker hele tiden er det en indikation af et problem med batteriets ydeevne.

Anbefalede: