Hvordan fastgør jeg mit babyspejl til min bil?
Hvordan fastgør jeg mit babyspejl til min bil?

Video: Hvordan fastgør jeg mit babyspejl til min bil?

Video: Hvordan fastgør jeg mit babyspejl til min bil?
Video: MIT DUMMESTE KØB NOGENSINDE! (HVOR MEGET HAR MIN BIL KOSTET?) 2024, Kan
Anonim

Sæt klemmen mellem sædet og bagdæk af dit køretøj . Bøj klemme for at passe til sædeform. Vedhæft klips til forankring og stram remmen. Løsn justerbar stativ, og vippe spejl til ønsket vinkel så dit barn er synlig for føreren køretøjets bagfra spejl.

Desuden, hvordan installerer du et Safefit babyspejl?

Fastgør remmens clips til D-ringen. Sænk nakkestøtten ned for at sikre på plads. Spænd remmen og drej spejl til ønsket vinkel, så din barn er synlig for føreren i køretøjets bag --udsigt spejl . vinkel, så din barn er synlig for føreren i køretøjets bag --udsigt spejl.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan fungerer et babybilspejl? EN baby bil spejl er et sekund spejl som du monterer på bagsædet på din bil eller SUV, vendt fremad, vinklet på din baby . Når du ser igennem din bakspejl , kan du se din babyer refleksion i bil spejl og du kan ånde lettet op ved at vide, at din baby er sikkert.

På denne måde har du brug for et bilspejl til baby?

Baby bil spejle er afgørende, især for bagudvendt bil sæder. De vil lade du se din baby et overblik, uden brug for at trække over og tjekke. Men det er vigtigt at købe en, der er sikker, brudsikker og giver du et klart udsyn.

Hvad er sikker pasform?

Sikker pasform ® Musical Night Light Mirror. Et ekstra stort, kollisionstestet brudsikkert spejl for bedre udsyn og til at se baby, mens du kører dag eller nat. Kontroller sikkert og let din baby dag eller nat. Dette spejl giver et trøstende natlys og musik.

Anbefalede: