Hvor meget koster det at skifte olie i en bil?
Hvor meget koster det at skifte olie i en bil?

Video: Hvor meget koster det at skifte olie i en bil?

Video: Hvor meget koster det at skifte olie i en bil?
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА МАМА. ФЕВРАЛЬ 18. Рецепт САЛО. ОБЗОР НОЖЕЙ 2024, Kan
Anonim

Ifølge Angie's List prisdata baseret på nylige medlemsanmeldelser, den nationale gennemsnit for en grundlæggende olieskift ved hjælp af konventionelle olie er $46. Minimumsprisen var $25, hvor $50 var den dyreste. Ifølge Koste Hjælper, en olieskift typisk omkostninger $ 20 til $ 55.

Desuden, hvor meget er for meget til et olieskift?

Priser på olieskift i kædebutikker Priser på olieskift fra $20 til $100 i en smørebutik (og $25 til $40, hvis du gør det selv). I den højere ende er fuldsyntetisk olie , med flere tilsætningsstoffer til beskytte din motor.

hvor meget koster Walmart for et olieskift? Det pris på udskiftning af motor olie på Walmart autocentre varierer afhængigt af hvilke olie du vælger, og om du bruger rabatkuponer. Pris starter ved $ 19,88 for Walmart Pit Crew Olieskift og går helt op til $49,88 for Walmart Kraft og ydeevne Olieskift.

Hvor meget skal et olieskift og filter koste heraf?

Typisk er en olie og filterskift ved hjælp af konventionelle olie vil koste mellem $35 og $75, afhængigt af dit område. Hvis din bil kræver syntetisk olie , dig bør forvent at betale alt fra $ 65 til $ 125. Nogle mennesker er praktisk og har tid og værktøjer til at erstatte deres egne olie og filter.

Hvor meget opkræver Jiffy Lube for et olieskift?

Det pris til Jiffy Lube olieskift varierer fra $ 27,98 for konventionel olieskift til 69,98 $ for fuldsyntetisk olieskift.

Anbefalede: