Hvad er en solenoid på en firehjulstrækker?
Hvad er en solenoid på en firehjulstrækker?

Video: Hvad er en solenoid på en firehjulstrækker?

Video: Hvad er en solenoid på en firehjulstrækker?
Video: ATV no start fix. 2024, Kan
Anonim

Det solenoide på din ATV bruges til at starte bilen. Når solenoide drejes med tændingsnøglen, kan elektricitet strømme gennem solenoide til starteren. Hvis du ikke kan få din ATV for at starte, kan du teste solenoide med nogle få genstande fundet rundt omkring i dit hjem.

Simpelthen så, hvordan lyder en dårlig ATV-starter?

Snurrende, slibende og høje lyde er det sædvanlige lyde af en dårlig starter . Da symptomerne på en dårlig starter kan ofte forveksles med et batteri- eller generatorproblem, skal du sørge for, at dit batteri er i topform, før du udelukker et forret problem.

Hvilke ledninger går derudover til startmagneten? En typisk starter solenoide har et lille stik til forret styring tråd (det hvide stik på billedet) og to store terminaler: en til det positive batterikabel og den anden til den tykke tråd der driver forret selve motoren (se diagrammet herunder).

Ligeledes spørger folk, kan du omgå en startermagnet?

Bypass det forret relæ Simpelthen sagt, at overvinde og bypass en defekt forret relæ eller tændingskontakt, du kan røre både det positive forret terminalen og solenoide terminal på forret ved hjælp af en stor skruetrækker.

Hvordan kan du se, om et relæ blæser?

Med relæ fjernet fra sikringsboksen, multimeteret indstillet til at måle jævnstrøm og kontakten i kabinen aktiveret, kontroller først for at se hvis der er 12 volt på 85-positionen i sikringsboksen, hvor den relæ tilsluttes (eller hvor som helst relæ er placeret). Hvis det er der ikke, tjek for at se hvis den rigtige sikring har blæst.

Anbefalede: