Indholdsfortegnelse:

Hvorfor vælter min lastbil, men starter ikke?
Hvorfor vælter min lastbil, men starter ikke?

Video: Hvorfor vælter min lastbil, men starter ikke?

Video: Hvorfor vælter min lastbil, men starter ikke?
Video: 15 полезных советов по демонтажным работам. Начало ремонта. Новый проект.# 1 2024, Kan
Anonim

Hvis et køretøj " vender " men vil ikke Start , er der sandsynligvis INTET FEJL med din starter, batteri eller generator. Biler der ikke vil Start når motoren drejes over ved starteren har normalt enten en brændstofforsyning problem eller a ingen gnist problem . En knækket tandrem eller kæde kan også stoppe din bil død!

Bare så, hvad betyder det, hvis min bil vælter, men ikke vil starte?

Når din motor svinger, men starter ikke eller løb, det kunne betyde din motor er har problemer med at producere en gnist, få brændstof eller skabe kompression. Det mest almindelige årsager er i det tænding (f.eks. en dårlig tændspole) eller brændstofsystem (f.eks. et tilstoppet brændstoffilter).

Hvad ville også få en Mercedes til ikke at starte? Grunde til, at din Mercedes Benz vil ikke Start : Batteri. Det mest oplagte grund er det batteriet magt allerede være for gammel. Hvis du dog har et relativt nyt batteri, men det gør motoren ikke Start , lad batteriet oplade ved hjælp af en 12-volts ladelader.

Man kan også spørge, hvad kan få en motor til ikke at starte?

Hvis du har motorproblemer, er det de første steder, du skal kigge

  • Dødt batteri. Et dødt batteri er den mest almindelige årsag til, at motorer ikke starter.
  • Tilstoppet brændstoffilter. Et andet almindeligt problem, der kryber op på ældre biler, er et tilstoppet brændstoffilter.
  • Tændkammerfejl.
  • Starter fejl.

Hvorfor ville min bil pludselig ikke starte?

Defekt starter En defekt starter er en anden almindelig årsag din bilen starter ikke . En forret er en elektrisk motor, der er tilsluttet batteriet. Hvis starteren går dårligt, vil motoren ikke drej ordentligt eller må ikke drej overhovedet, når du tænder tændingsnøglen.

Anbefalede: