Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster det at udskifte en starter på en Jeep Liberty?
Hvor meget koster det at udskifte en starter på en Jeep Liberty?

Video: Hvor meget koster det at udskifte en starter på en Jeep Liberty?

Video: Hvor meget koster det at udskifte en starter på en Jeep Liberty?
Video: How To Replace Engine Starter 02-07 Jeep Liberty 2024, Kan
Anonim

Det gennemsnitlige omkostninger for en Jeep Liberty starter udskiftning er mellem $ 283 og $ 396. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $72 og $92, mens dele er prissat mellem $211 og $304.

Med dette i øjesyn, hvor meget skal det koste at udskifte starteren?

Det gennemsnitlige omkostninger for en forret udskiftning er mellem $ 426 og $ 602. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $127 og $162, mens dele er prissat mellem $299 og $440. Skøn gør inkluderer ikke skatter og afgifter.

Og hvor meget koster en ny starter for en jeep? Gennemsnittet koste for en Jeep Wrangler forret erstatning er mellem $318 og $395. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $ 95 og $ 121, mens dele er prissat mellem $ 223 og $ 274.

Heraf, hvordan ved jeg om min starter er dårlig på min jeep?

Tegnene på en dårlig starter inkluderer:

  1. En dårlig tændingskontakt. Prøv at vrikke med nøglen, mens den er i kontakten. Hvis dette får bilen til at starte, skal kontakten kontrolleres.
  2. Starter magnetventil styreledning. Der kan være en dårlig forbindelse.
  3. Startmotor eller magnetventil.

Kan jeg springe min bil, hvis starteren er dårlig?

Hvis ved hoppe start mener du at forbinde ikke -start bil via kabler til en anden bilens batteri så det vilje ikke hjælpe, da det stadig er dårlig starter der skal dreje motoren og og ekstra batteri kommer ikke til at hjælpe. Mange mennesker kalder dog også push-start hoppe start og med et dårlig starter at vilje arbejde.

Anbefalede: