Er motornummeret det samme som VIN?
Er motornummeret det samme som VIN?

Video: Er motornummeret det samme som VIN?

Video: Er motornummeret det samme som VIN?
Video: Easy Finding of the Chassis and Engine Number 2024, September
Anonim

En bils VIN nummer kaldes nogle gange dens chassis nummer . De er samme - køretøjets identifikation Nummer er stemplet til bilens chassis og er således fastgjort til den pågældende model. Bilmotorer er dog ikke fastgjort til den pågældende bil - ligesom andre komponenter kan de ændres.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan finder jeg mit motornummer?

Det hele er i motor kode (undertiden omtalt som motornummer ) eller køretøj identifikationsnummer (VIN). Du kan Find VIN i det nederste hjørne af din forrude på førersiden. I rækken af tal og bogstaver, den tiende fra venstre angiver modelåret og den ottende er motor kode.

Hvad fortæller et motornummer dig endvidere? Hvert køretøj motor er markeret med en motornummer ved fabrikken. Det motornummer indeholder kodet information, som kan blive afkodet for eksempel at vise fremstillingsår, fremstillingsland og motor type.

På samme måde kan man spørge, om VIN-nummeret matcher motornummeret?

Når man ser på VIN plade eller stempel på din motor , slutningen tal på den Motor VIN stempel skal match køretøjet VIN frimærke. Hvis det gør ikke, så er motor i din bil er ikke originalen motor.

Hvor er Toyotas motornummer?

Din Toyotas VIN er på 17 cifre, og det er trykt et par forskellige steder: Enten på et klistermærke eller et metalmærke placeret på dit dashboard. Du skal kunne se det gennem forruden på førersiden helt ned i bunden. På et klistermærke inde i førerdøren.

Anbefalede: