Har 2019 Jeep Compass et backup-kamera?
Har 2019 Jeep Compass et backup-kamera?

Video: Har 2019 Jeep Compass et backup-kamera?

Video: Har 2019 Jeep Compass et backup-kamera?
Video: 2019 Jeep Compass SUV - Testing Rear Backup Camera Quality With Dynamic Grid Lines - 8.4" LCD Screen 2024, Kan
Anonim

En ParkView® Back-up kamera er standard sikkerhedsudstyr til 2019 Jeep Compass mens ParkView® Rear Park Assist, LaneSense® Lane Departure Warning, en kollisionsadvarsel ved fuld hastighed og blindvinkeladvarsel med krydsbanedetektion alle er tilgængelige sikkerhedsfunktioner for de syv trimniveauer på 2019 Jeep Compass.

Har Jeep Compass bare backup -kameraer?

Det Kompas har også side-airbags på forsædet og sidegardinairbags. EN backup kamera er valgfrit.

Er 2019 Jeep Compass også en god bil? Det Jeep kompas er en OK kompakt SUV. Dens primære styrke er dens off-road dygtighed, men dette Jeep har også en pæn interiør, et brugervenligt infotainmentsystem og solide kilometertal.

Efterfølgende kan man også spørge, har Jeep Compass parkeringssensorer?

TAG GÆTVERKET UD AF PARKERING Den tilgængelige ParkSense® Bageste Park Hjælpe System 3 bruger fire sensorer placeret i bilens bagkofanger. Det advarer dig, hvis din bil kommer for tæt på en forhindring bagved den.

Holder Jeep Compass deres værdi?

2020 Jeep kompas er større end den subkompakte Renegade, men ikke så stor som den kompakte Jeep Cherokee . Imidlertid er Kompas er heller ikke så pålidelig gør det holde sin videresalg værdi samt Honda HR-V, Subaru Crosstrek eller Nissan Rogue Sport.

Anbefalede: