Hvad er en backup lyskontakt?
Hvad er en backup lyskontakt?

Video: Hvad er en backup lyskontakt?

Video: Hvad er en backup lyskontakt?
Video: Incremental vs Differential Backup, & Full - Explained 2024, Kan
Anonim

Det backup lysafbryder er den elektroniske kontakt på et køretøj, der er ansvarlig for at aktivere køretøjets bakgear lys . Det skifter arbejde ved at aktivere lys når transmissionen sættes i bakgear.

Spørgsmålet er også, hvor er kontaktlyskontakten placeret?

Back-up'en lyskontakt er monteret på højre side af gearkassehuset lige under gearkassehuset.

Også, hvad er årsagen til, at backup-lys ikke virker? Kontroller først, at pæreholder og ledningsterminaler er rene og lyse. Hvis der er korrosion, skal den rengøres op med vådt eller tørt papir, genmonter derefter pæren og test igen. Hvis pæren stadig ikke lyser, kan sikringen være sprunget. Du bør også have mistanke om en sprunget sikring, hvis to vender tilbage lys gå sammen.

På denne måde, hvordan virker omskifterlyset?

Når du skifter håndtaget ind baglæns , skubber det et stempel, der fuldender et elektrisk kredsløb. Det forårsager baglygter for at fortsætte på bagenden af dit køretøj. Ellers er kontakt er monteret på transmissionen og tændes når baglæns er aktiveret.

Hvad er reverse switch?

Definition af vendekontakt .: en elektrisk kontakt der har fire terminaler, der er i stand til at blive forbundet parvis på to forskellige måder for at baglæns strømningsretningen.

Anbefalede: