Hvordan slår man fartpiloten fra på radaren?
Hvordan slår man fartpiloten fra på radaren?

Video: Hvordan slår man fartpiloten fra på radaren?

Video: Hvordan slår man fartpiloten fra på radaren?
Video: Adaptiv fartpilot og fartbegrænser - Toyota RAV4 2024, Kan
Anonim

Når du trykker på slutknappen på stilken for at styring af svingkryds tændt, skal du blot holde knappen nede i et par sekunder (i stedet for bare at slå den på) og radarcruise vil annullere, og du vil blive sendt til standard krydstogt.

Også at vide er, kan du slukke Dynamic radar cruise control?

Til deaktiver systemet, træk stokken mod du eller tryk på bremsen. Til fuldt ud sluk systemet, tryk på PÅ / AF knappen for enden af lageret.

Man kan også spørge, hvad er Lim på fartpilot? Det LIM eller hastighedsbegrænser er en valgfri facilitet til rådighed for føreren, som gør det muligt for ham at indstille en maksimal cruisingshastighed mellem tredive kilometer i timen og bilerne maksimalt mulige hastighed. Limiteren efter indstilling viser førerens ønskede hastighedsgrænse på instrumentpanelet.

Simpelthen sådan, hvordan slukker du for fartpilot?

Tryk på din bremse eller knappen Annuller for at deaktivere systemet. Den adaptive Fartpilot ikon vil tur hvid. Tryk på knappen Genoptag for at genoptage den senest indstillede hastighed. Til tur systemet af , tryk på fartpilot knap på venstre side af rattet.

Hvordan fungerer Mazda Radar Cruise Control?

Mazda Radar Cruise Control * (MRCC) bruges oftest på lange køreture og motorveje. Den bruger en millimeterbølge radar for at bestemme den omtrentlige hastighed og afstand af køretøjet foran dig og arbejder til styring din bils hastighed for at holde en forudbestemt afstand væk, når du indstiller fartpilot.

Anbefalede: