Er det lovligt at køre bag på en pickup i Ohio?
Er det lovligt at køre bag på en pickup i Ohio?

Video: Er det lovligt at køre bag på en pickup i Ohio?

Video: Er det lovligt at køre bag på en pickup i Ohio?
Video: Picking Up Hookers 2024, Kan
Anonim

Ohio Statens Highway Patrol -betjente siger, at alle seksten år eller ældre kan ride bag på en pickup men hvis du er under seksten år, kan du kun ride i den, hvis den går under 25 miles i timen.

På denne måde kan du lovligt køre i ladet på en lastbil i Ohio?

Ohio . Det er ikke tilladt for passagerer at ride i afhentning lastbilsenge hvis bagklappen er usikret. Passagerer under 16 år må ikke ride hvis det lastbil bevæger sig med hastigheder på mere end 25 mph.

kan du køre bag på en pickup i Minnesota? Minnesota har ingen lov, der specifikt forbyder passagerer at ridning i kasseområdet af en Firhjulstrækker . Det er meget mere sikkert at ride i førerhuset korrekt fastholdt, fordi passagerer kan let blive smidt eller falde ud af tilbage af en afdækket Firhjulstrækker.

Også spurgt, hvilke stater er det lovligt at køre bag på en lastbil?

Tyve stater har ingen love, der forbyder persontransport i en lastbil seng. De er Alabama, Alaska , Arizona, Delaware , Idaho , Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Minnesota, Mississippi, Montana, New Hampshire, North Dakota, Oklahoma, South Dakota, Vermont, Washington, West Virginia og Wyoming.

Er det lovligt at køre bag på en lastbil?

Det korte enkle svar er NEJ det er det ikke gyldige at have passagerer i tilbage af en afhentning lastbil på offentlig vej/motorvej. Ude på lejren eller på en tilbage vej ville du sandsynligvis slippe afsted med det, men på en vej / motorvej med højere hastighed vil du sandsynligvis få en billet.

Anbefalede: