Hvad bruges en akku -slagmaskine til?
Hvad bruges en akku -slagmaskine til?

Video: Hvad bruges en akku -slagmaskine til?

Video: Hvad bruges en akku -slagmaskine til?
Video: Hvad bruges blæseren til på et udespa? 2024, Kan
Anonim

Og mens akku -boremaskine opfattes almindeligvis som et generelt værktøj, en støddriver er designet specielt til at drive gevindfastgørelseselementer. Mere bemærkelsesværdig er forskellen i driftsmåden - en støddriver kombinerer drejningsmoment med brutal kraft til at drive skruer mere effektivt end en standard bore.

Hvad bruges en effektdriver desuden til?

Impact drivere er primært værktøjer med højt drejningsmoment anvendes til skruer og spændemøtrikker (en betegnelse kaldet møtrikindstilling). Deres chuck accepterer kun bits med en ¼-tommer sekskant.

For det andet, hvad er forskellen mellem en kombiboremaskine og en slagmaskine? Det vigtigste forskel er, at den mekanisme, der påvirker støddriver aktiveres ikke, før det moment, der kræves for at fortsætte kørslen, er større end det drejningsmoment, der genereres af selve motorens rotationseffekt.

På samme måde kan du spørge, om du kan bruge en slagdriver som en boremaskine?

Ja, du kan bruge en impact driver . Du kan lav små huller i let stål og blødt træ med en støddriver ved hjælp af en standard sekskant bore lidt, men hvis du ønsker at lave huller større end ¼ tommer i tungt stål, hårdttræ eller trykbehandlet tømmer, du har brug for en smule bedømt specifikt til en støddriver.

Har jeg virkelig brug for en impact driver?

Svaret er, når du bruger blødere træsorter, du brug for den lettere berøring og finesse af en traditionel trådløs bore / chauffør . For hårdere træsorter, beton, murværk og især lange fastgørelseselementer, der bearbejdes til tunge materialer, ønsker du en støddriver.

Anbefalede: