Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en frostvæske -tester?
Hvordan fungerer en frostvæske -tester?

Video: Hvordan fungerer en frostvæske -tester?

Video: Hvordan fungerer en frostvæske -tester?
Video: Hvordan tjekker man, om bilens kølervæske tåler frost? 2024, Kan
Anonim

Testere arbejder ved at måle koncentrationen af kemikalier i kølevæske , hvoraf de mest almindelige er ethylenglycol, opdelt i silikat- og organisk syreteknologi (OAT). Disse er velegnede til de fleste biler bygget fra 1998 og fremefter.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan tester man frostvæskeblanding?

Til prøve din kølemiddelblanding , skal du tage en prøve fra din radiator eller kølevæske reservoir, alt efter hvad der er lettest. Sørg for at lade din motor køle af, før du fjerner din radiator eller kølevæske reservoirdæksel. Når motoren er afkølet, åbner du hætten og suger en prøve af kølevæske ind i prøve rør.

Tester AutoZone desuden frostvæske? Stole på AutoZone er en no-brainer for de rigtige værktøjer og testere. Vi har ret frostvæske testere, radiator skyllesæt og alt andet du kan komme i tanke om. Derudover, hvis du har brug for et værktøj, men ikke ønsker at købe det, kontrollere ud af vores Loan-A-Tool program.

Hvad hedder en frostbeskyttelsesmåler angående dette?

Prestone Frostvæske / Kølevæske tester er en professionel gør-det-selv tester der let tester for frostbeskyttelse/frostbeskyttelse. Det giver også mulighed for en visuel inspektion af frostvæske mens du tester det. Dette er en billig måde at kontrollere tilstanden på frostvæske / kølevæske i dit køretøj.

Hvordan tester du for propylenglycol frostvæske?

Heldigvis findes der en række pålidelige metoder til at evaluere frostvæskekvaliteten

  1. Brug teststrimler fra CoolTrak -kølemiddel (kimdon.com) til at teste en prøve af ethylen- eller propylenglycolbaserede kølemidler.
  2. Øg nøjagtigheden ved at bruge et refraktometer.

Anbefalede: