Hvor meget af et dæk er i kontakt med vejen?
Hvor meget af et dæk er i kontakt med vejen?

Video: Hvor meget af et dæk er i kontakt med vejen?

Video: Hvor meget af et dæk er i kontakt med vejen?
Video: ТАО: Путь Вознесения. Книга 13. Голограммы Ану/Аннанук. 2024, September
Anonim

I vores biler pakker politiet Crown Vics med P225/60R16 dæk med 32 PSI har vi 36,75 kvadratcentimeter pr dæk (tegningen er ikke i skala) og alle fire dæk vil give os en statisk kontakt område på 147 kvadrattommer gummi rører ved vej . Plasterets størrelse er en funktion af belastningen på dæk.

Heraf, hvad er kontaktområdet for et dæk?

Det dæk kontakt patch , eller dæk fodaftryk, er areal af dæk der direkte forbinder køretøjet med kørslen overflade.

På samme måde, hvad sker der med det område af DÆKET, der er i kontakt med jorden? Din Dæks kontakt Patch Tro det eller ej, de fleste dæk har en ret lille kontakt patch - lidt større end størrelsen på din hånd. Som følge heraf er der ikke meget af dæk overflade areal rører ved jord , så det beløb, der gør røre ved det jord skal håndtere en stor vægt og kraft.

Hvilken del af dækket kommer derudover i kontakt med vejen?

Kontakt patch er del af et køretøj dæk det er i virkeligheden kontakt med vejen overflade. Det bruges almindeligvis i diskussionen om pneumatisk (dvs. tryk) dæk , hvor udtrykket bruges strengt til at beskrive del af dækket slidbane, der rører ved vej overflade.

Hvor mange kontaktplastre har en personbil?

Hver bil har fire kontaktrettelser . Hver og en er omtrent på størrelse med din håndflade. Motoren leverer kraft, styret drejer hjulene, og bremserne stopper. Men kontaktrettelser alene bestemme, hvor godt køretøj stopper, drejer eller accelererer.

Anbefalede: