Hvad er Bosch backpedal -funktion?
Hvad er Bosch backpedal -funktion?

Video: Hvad er Bosch backpedal -funktion?

Video: Hvad er Bosch backpedal -funktion?
Video: BOSCH WASHER E43 ERROR (SOLVED) 2024, Kan
Anonim

Aktiv linje

Den har også en rygpedal funktion hvilket hjælper dig med at bremse uden at slide dine puder. Denne motor er en fantastisk weekendkører og kan også bruges som pendler. Grundlæggende er det bare en anden måde Bosch har givet forbrugerne en utrolig alsidighed.

På samme måde fungerer Bosch pedalassistent?

Ligesom de andre mellemmotorer, Bosch pedal - hjælpe maskiner måler den effekt, du leverer til pedaler (ligesom en stationær motionscykel gør ) og tilføjer derefter til det i fire niveauer eller tilstande af hjælpe . Bosch kalder det Eco, Tour, Sport og Turbo.

Hvad er derudover den bedste e -cykel at købe? Bedste e - cykel til værdi De under-£1000 Gtech eBike City har alt, hvad mange brugere får brug for. Bedst folde elektrisk cykel Brompton Elektrisk . Dette føles uhyggeligt som en normal Brompton, ser identisk ud og folder på nøjagtig samme geniale måde. Bedst ikke-foldende by e - cykel VanMoof Electrified S2.

Ved også, hvordan opdaterer jeg min Bosch ebike?

  1. Tænd din kørecomputer.
  2. I statusskærmen skal du trykke på den midterste knap, der findes på Remote Compact -styreenheden.
  3. Vælg nu menupunktet "My eBike" med knapperne + og - på Remote Compact -styreenheden.
  4. Vælg derefter menupunktet "Komponenter".
  5. Under "Kiox" kan du se softwareversionerne.

Hvordan fungerer en mellemdrevsmotor?

Det motor giver fremdrift ved at spinde dækket, som det er monteret på. For en midt - køre eBike, den motor er placeret direkte mellem pedalerne ved cyklens bundbeslag. Dette sikrer et lavt og centralt tyngdepunkt, giver lastbalancering og skaber følelsen af at køre på en traditionel cykel.

Anbefalede: