Hvordan virker Bosch pedalassistent?
Hvordan virker Bosch pedalassistent?

Video: Hvordan virker Bosch pedalassistent?

Video: Hvordan virker Bosch pedalassistent?
Video: How Electric Bike Throttles and Pedal Assist Work 2024, Kan
Anonim

Det Bosch systemet er pedal - hjælpe ”Type, da der ikke er noget værktøj rundt under ren elektrisk strøm, skal du pedal for at aktivere systemet. Hvert niveau tilføjer mere strøm, men dræner også batteriet hurtigere.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er Bosch backpedal -funktion?

Active Line Det har også en rygpedal funktion hvilket hjælper dig med at bremse uden at slide dine puder. Denne motor er en fantastisk weekendkører og kan også bruges som pendler. Grundlæggende er det bare en anden måde Bosch har givet forbrugerne en utrolig alsidighed.

hvordan virker en mellemdrevsmotor? Det motor giver fremdrift ved at spinde dækket, som det er monteret på. For en midt - køre eBike, den motor er placeret direkte mellem pedalerne ved cyklens bundbeslag. Dette sikrer et lavt og centralt tyngdepunkt, giver lastbalancering og skaber følelsen af at køre på en traditionel cykel.

På samme måde spørger folk, hvor meget ekstra effekt leverer en Bosch performance CX -motor i tour -tilstand?

Samme drejningsmoment, men højere assistance - Selvom drejningsmomentniveauet forbliver det samme, er det nyere motorer give mere kraft hjælp. For eksempel Turbo mode i Ydeevne CX øges fra 300% til 340% og supportniveauet på Tur -tilstand er øget fra 120 % til 140 %.

Hvordan fungerer elcykler?

Generelt kan e- cykler er cykler med en batteridrevet "assist", der kommer via pedalering og i nogle tilfælde en gas. Når du trykker på pedalerne på en pedalassistent e- cykel , en lille motor går i indgreb og giver dig et boost, så du kan glide op ad bakker og krydse over hårdt terræn uden at gassere dig selv.

Anbefalede: