Er bremseklodser og bremseskiver det samme?
Er bremseklodser og bremseskiver det samme?

Video: Er bremseklodser og bremseskiver det samme?

Video: Er bremseklodser og bremseskiver det samme?
Video: Mercedes A-klasse: Hvordan bytte bremseskiver og bremseklosser foran - 2012 til 2018 mod. (W176) 2024, Kan
Anonim

Svar: Bagpå skivebremser er dybest set det samme som forhjul skivebremser . De består af tre hoveddele: bremseklodser , en skydelære og en rotor. Bremseklodser er placeret på hver side af rotoren og skubbes faktisk mod rotoren for at stoppe hjulet og derved stoppe dit køretøj.

Hvad angår dette, hvad er forskellen mellem bremseklodser og bremseskiver?

Pads er lavet af blødere materialer og rotorer er lavet af hårdere materialer. Det er de også forskellige former: bremseklodser er tykkere rektangler og bremse rotorer som tyndere diske . En anden stor forskel mellem disse to bremse komponenter er, hvor ofte du skal have dem udskiftet.

Er bremseklodser og bremsesko det samme? Den væsentligste forskel mellem de to forskellige typer bremseklodser og sko er deres position i køretøjet. Det bremsesko er designet til at passe ind i din tromle-stil bremser , mens bremseklodser placeres oven på disken bremser , og tjener til at sætte disse diske under tryk, når du anvender bremser.

Simpelthen, skal du udskifte bremseklodser og skiver sammen?

For maksimal sikkerhed – udskift bremseklodser og skiver sammen For at sikre en jævn, sikker, konsekvent opbremsning system, anbefales det stærkt at have nyt puder og diske installeret på samme tid. Selv om bremseskiver er metalliske, betyder det ikke, at de ikke har brug for slid.

Hvor meget koster det at udskifte bremseklodser og skiver i Storbritannien?

Motorstørrelse Forreste puder Bagpuder og diske
op til 1600cc £89.95 £159.95
op til 1900cc £94.95 £169.95
op til 2200cc £104.95 £184.95
over 2200cc £109.95 £194.95

Anbefalede: