Hvor meget vægt kan et 4runner tag holde?
Hvor meget vægt kan et 4runner tag holde?

Video: Hvor meget vægt kan et 4runner tag holde?

Video: Hvor meget vægt kan et 4runner tag holde?
Video: Самая дорогая Toyota 4Runner TRD за $50 000, обзор всех фишек. Оружие в США. 2024, Kan
Anonim

Vægtgrænser og pulverlakering

Selve stativet kan klare en sikker kørebelastning på 300 lbs . Derudover holder den statiske lastkapacitet let op til 600 lbs. Det er fantastisk, hvis du vælger at have et telt på taget.

Ved også, hvor meget vægt kan en 4runner holde?

Hvert trim niveau af 4Runner har en maksimal trækkraft på 5.000 pund og en maksimal lastkapacitet på 89,7 kubikfod uden skydedækket og 88,8 kubikfod med skydedækket.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor mange pund er en 4runner? SR5 og SR5 Premium i baghjulstræk vejer 4400 pund og 4675 pund i firehjulstræk. Endelig Toyota 4Runner Begrænset er 4525 pund i baghjulsdrevne modeller og 4805 pund i sine firehjulstrukne modeller.

Hvor meget vægt kan en tagbøjle derfor holde?

Så hvis du har en tag -monteret lastboks, der har en vægt kapacitet på 150 lbs, tag - stativ tværstænger, der er vurderet til 200 lbs, og disse er på en tag vurderet til 100 lbs, så kan du ikke laste mere end 100 lbs. For at bestemme din tag maksimum vægt kapacitet, tjek dit køretøjs instruktionsbog.

Hvad er Kdss 4runner?

Det 4Runner TRD SUV-modeller kan udstyres med Toyotas Kinetic Dynamic Suspension System ( KDSS ), som tillader forlænget hjulvandring ved lave hastigheder for større terrænegenskaber og kontrol. Når man kører på fortov, KDSS giver en smidig håndteringsfølelse ved at reducere kroppens lænde ved sving.

Anbefalede: