Hvad gør en magnetventil på en båd?
Hvad gør en magnetventil på en båd?

Video: Hvad gør en magnetventil på en båd?

Video: Hvad gør en magnetventil på en båd?
Video: Ep 39 - Tager vores linjer af under højt vand! 2024, Kan
Anonim

Det solenoide på en påhængsmotor har den vigtige funktion at overføre batterispænding til startmotoren. Når kontakten inde i starteren solenoide aktiveres elektronisk, åbner et kredsløb, der sender elektrisk strøm fra batteriet til starteren, som vender motoren.

Bare så, hvad gør en solenoide i et kredsløb?

Solenoid er generisk betegnelse for en trådspole brugt som en elektromagnet. Det refererer også til enhver enhed, der konverterer elektrisk energi til mekanisk energi ved hjælp af en solenoide . Enheden skaber et magnetfelt fra elektrisk strøm og bruger magnetfeltet til at skabe lineær bevægelse.

Desuden, hvordan ved jeg, om min bådstarter er dårlig? Sådan finder du ud af, om en starter er dårlig på din marinemotor

  1. Trin 1: Drej drejeknappen på et digitalt multimeter til DC -spændingsindstillingen.
  2. Trin 2: Indstil multimeteret til DC spændingsindstillingen.
  3. Trin 3: Drej tændingslåsen til positionen "Start".
  4. Trin 4: Hvis aflæsningen på det digitale multimeter er større end 9,5 volt, forsøg at starte motoren.

For det andet, hvad står S og I for på en solenoide?

S står for "start", ikke starter. jeg står for "tænding". Som forklaret ovenfor, når du prøver at starte bilen, sættes strømmen til s terminalen og solenoide er energiforsynet. Den anden ende af spolen er forbundet gennem monteringsboltene.

Hvad sker der, når en solenoid går dårligt?

Når magnetventilen går dårligt , noget sker så der er utilstrækkelig eller ingen strøm til starteren, når du drejer nøglen. Indvendig korrosion kan fryse sneglen i dens "væk" position. Og det er hvad sker der, når en magnetventil går dårligt - motoren vil ikke vende.

Anbefalede: