Indholdsfortegnelse:

Hvad gør en magnetventil på en plæneklipper?
Hvad gør en magnetventil på en plæneklipper?

Video: Hvad gør en magnetventil på en plæneklipper?

Video: Hvad gør en magnetventil på en plæneklipper?
Video: How to test a lawn mower solenoid 2024, Kan
Anonim

De fleste store Kohler motorer på rideplæneklippere bruge et elektrisk startsystem. En del af systemet er en starter solenoide . Den cylindriske solenoide er et lavstrømsrelæ, der sikkert fuldender den højstrøms elektriske forbindelse mellem batteri og startmotor, når tændingsnøglen drejes.

Hvordan tester du derfor en startmagnet på en Briggs og Stratton?

Sådan testes en solenoide på en Briggs & Stratton-motor

  1. Placer motoren på en hård, flad overflade. For at lokalisere solenoiden på motoren skal du følge den positive (røde) ledning, der kommer fra batteriet; det vil føre ind i solenoiden.
  2. Fjern tændrørskablet fra tændrøret.
  3. Hold den negative ledning fra voltmeteret forbundet til den negative batteripæl.

hvordan lyder en dårlig solenoide? Vores ekspert er enig: Hvis din forret solenoide er dårligt , kan du høre et klik lyd når du drejer nøglen, eller dit køretøj har måske slet ingen strøm. Kontroller batteriet. Lav effekt kan resultere i, at starteren klikker, men ikke aktiveres.

Hvordan tjekker du i denne forbindelse en magnetventil på en plæneklipper?

Drej først tændingsnøglen til positionen "On". Se efter de store terminalposter på solenoide hvor de tykke røde ledninger forbinder til solenoide . Rør metalskaftet på en skruetrækker til begge de store terminaler på samme tid. Hvis motoren vender og starter, vil den solenoide er dårlig og bør udskiftes.

Hvordan ved jeg, om min starter er dårlig på min rideklipper?

En dårlig starter kan vise sig i - en cranking noise uden motoromsætning, - en klikke når tændingsknappen er trykket ned, eller en plæneklipper der simpelthen ikke reagerer på forsøg på at starte. An angivelse af en dårlig starter motor er det fravær af andre elektriske problemer, der nemmere kan testes.

Anbefalede: