Hvordan tilslutter du en magnetventil på en plæneklipper?
Hvordan tilslutter du en magnetventil på en plæneklipper?

Video: Hvordan tilslutter du en magnetventil på en plæneklipper?

Video: Hvordan tilslutter du en magnetventil på en plæneklipper?
Video: Where is the Solenoid? in a Lawn Tractor 2024, Kan
Anonim

Placer den nye starter solenoide på rammen og installere monteringsbolten. Tilslut ledningerne til spolespaderne. Installere ledningerne på terminalerne, Tilslutning dem med monteringsmøtrikkerne. Placer batterikassen i åbningen, og lås fastgørelsestapperne.

Hvordan fungerer en magnetventil på denne måde på en plæneklipper?

Forretten solenoide er en lille magnetisk enhed placeret inde i startmotoren. Når du tænder tændingsnøglen i "start" -position, sender batteriet en lille elektrisk ladning til starteren solenoide . Det solenoide lukker en kontakt, der resulterer i, at der sendes en større mængde strøm til startmotoren.

Udover ovenstående, betyder det noget, hvilken vej en solenoide er forbundet? Så du er sikkert i sikkerhed. Ledningerne går til motoren gør noget . hvis forkert motor vender baglæns. Der er to sæt terminaler, et mindre sæt til at aktivere solenoide , og et tungere sæt til motoren.

I forhold til dette, hvordan kontrollerer du en magnetventil på en plæneklipper?

Drej først tændingsnøglen til positionen "On". Se efter de store terminalposter på solenoide hvor de tykke røde ledninger forbinder til solenoide . Rør metalskaftet på en skruetrækker til begge de store terminaler på samme tid. Hvis motoren vender og starter, vil den solenoide er dårlig og bør udskiftes.

Hvordan ved jeg, om min plæneklipper starter er dårlig?

EN dårlig starter kan vise sig i en svingende støj uden motoromsætning, et klik når tændingen knappen trykkes på, eller en plæneklipper, der simpelthen ikke reagerer på forsøg på at starte. En angivelse af a dårlig starter motor er det fravær af andre elektriske problemer, der nemmere kan testes.

Anbefalede: