Hvad gør gnisten på en plæneklipper?
Hvad gør gnisten på en plæneklipper?

Video: Hvad gør gnisten på en plæneklipper?

Video: Hvad gør gnisten på en plæneklipper?
Video: Nem måde til at fjerne mos i plænen: brug plæneklipperen 2024, Kan
Anonim

Når du starter din græsslåmaskine eller lille motor, drejer du svinghjulet og dets magneter passerer spolen (eller armaturet). Dette skaber en gnist . Når motoren kører, fortsætter svinghjulet med at rotere, magneterne bliver ved med at passere spolen og gnist plug fortsæt med at skyde baseret på en bestemt timing.

Tilsvarende, hvorfor har min plæneklipper ingen gnist?

Det første ting du vil gør før dig er trække motordækslerne af er trække gnisten tilslut og sæt den på igen gnisten stikledning. Geninstaller det tilslut og se om det motor starter med regapped eller nyt stik. Hvis du ikke gør det har -en gnist i det hele taget kan din magneto være dårlig.

På samme måde, hvordan fikser jeg ingen gnist? Hvis du ikke ser en gnist , der er et tændingsproblem. Fjern en stikledning, og indsæt en gammel gnist stik eller a gnist sæt testeren ind i enden af ledningen (stikstøvlen). Placer gnist stik på en metaloverflade på motoren, eller jord gnist stikprøver til motoren. Drej derefter motoren for at kontrollere, om der er en gnist.

Hvordan ved jeg derfor, om min plæneklipper får gnister?

Drej på plæneklippere tændingskontakten tændt og træk i rebet for at dreje svinghjulet. Hold øje med gnist tester eller gnist stik, kigger til -en gnist mellem elektroderne på testeren eller gnist prop. Hvis -en gnist er til stede, fungerer tændspolen korrekt. Et fravær af gnist kræver udskiftning af tændspolen.

Hvad skaber gnist i en lille motor?

Når du starter din græsslåmaskine eller lille motor , drejer du svinghjulet og dets magneter passerer spolen (eller armaturet). Det her skaber -en gnist . En gang motor kører, svinghjulet bliver ved med at rotere, magneterne bliver ved med at passere spolen og gnist plug fortsæt med at skyde baseret på en bestemt timing.

Anbefalede: