Indholdsfortegnelse:

Hvad er en plæneklipper PTO?
Hvad er en plæneklipper PTO?

Video: Hvad er en plæneklipper PTO?

Video: Hvad er en plæneklipper PTO?
Video: Hvad er en god plæneklipper 2024, Kan
Anonim

Plæneklipper og traktor PTO Forklaret. Det PTO er en kontakt eller håndtag fundet på traktorer og plæneklippere og står for Power Take Off. Dette kan være en elektrisk kontakt eller mekanisk indgreb, der kræver motoreffekt for at betjene plæneklipper dæk eller et redskab. Det PTO kan løbe plæneklippere ved enten et bælte eller et skaft.

Hvordan fungerer en plæneklipper PTO på denne måde?

PTO koblinger arbejde i forbindelse med PTO drivaksel og skal være kompatibel med transmissionen af græsslåmaskine . En elektrisk græsslåmaskine koblingen får energi fra plæneklipperens motor og overfører den til plæneklipper klinge. Denne type kobling forhindrer plæneklipper fra at bevæge sig, efter at føreren har koblet fra plæneklipper kobling.

Man kan også spørge, hvordan virker en PTO? Det PTO er beskæftiget /frakoblet ved hjælp af hovedtransmissionen kobling og en fjernbetjeningsmekanisme, der fungerer på PTO sig selv. Typisk er en luftventil vant til engagere sig det PTO , men en mekanisk forbindelse, elektrisk eller hydraulisk mekanisme er også muligheder.

hvad er PTO på John Deere?

Mest John Deere plæneklippere er udstyret med en elektrisk PTO (Power Take Off). Det PTO er den mekanisme, der tænder knivene placeret under klippeaggregatet. Det PTO fungerer fra et 12-volts system. Den elektriske kobling betjenes af en kontakt placeret på instrumentbrættet på plæneklipperen.

Hvordan tjekker du en PTO -kobling?

Sådan testes en PTO -kobling

  1. Løft nyttekøretøjet op med et gulvstik.
  2. Placer den negative voltmeterledning på en god motorkilde.
  3. Se efter in-line sikringen mellem det elektriske ledningsnet fra håndtagskontakten til PTO-koblingsenheden under dækket.
  4. Start motoren, og lad den varme op.

Anbefalede: