Hvordan fungerer en plæneklipper PTO?
Hvordan fungerer en plæneklipper PTO?

Video: Hvordan fungerer en plæneklipper PTO?

Video: Hvordan fungerer en plæneklipper PTO?
Video: PLÆNEKLIPPER - SÅDAN STARTER DU DIN GRÆSSLÅMASKINE 2024, Kan
Anonim

Drevet af elektricitet leveret af plæneklipperens 12-volts batteri, den PTO koblingen går i indgreb, når dens solenoid modtager en elektrisk gnist. Det PTO remskive er fastgjort til koblingen og styrer remmen, der forbinder til motorens krumtapaksel remskive og roterer knivene på plæneklipper der er placeret under plæneklipperens dæk.

Hvordan fungerer en elektrisk PTO derfor?

Det elektrisk kobling hjælper med at overføre motorkraft til drivlinjen. Koblingen forbinder to drivaksler og styres af en vippekontakt. PTO koblinger arbejde i forbindelse med PTO drivaksel og skal være kompatibel med plæneklipperens transmission. Inde i den skiveformede kobling er der en magnetisk spole.

På samme måde, hvordan kontrollerer du en PTO-kobling? Sådan testes en PTO -kobling

  1. Løft nyttekøretøjet op med et gulvstik.
  2. Placer den negative voltmeterledning på en god motorkilde.
  3. Se efter in-line sikringen mellem det elektriske ledningsnet fra håndtagskontakten til PTO-koblingsenheden under dækket.
  4. Start motoren, og lad den varme op.

Hvad står PTO på denne måde for på en plæneklipper?

Kraftudtag

Hvorfor går mine plæneklipperblade ikke i indgreb?

Hvis PTO koblingen ikke får strøm, hvis koblingsmagneten er defekt, eller hvis koblingen er slidt, græsslåmaskine vil ikke engagere sig . Det PTO koblingen kan ikke repareres-hvis koblingen er defekt, skal du udskifte den. Som et resultat, koblingen vil ikke engagere sig , og plæneklipperknive vil ikke rotere.

Anbefalede: