Er Duralast Gold bremseklodser keramiske?
Er Duralast Gold bremseklodser keramiske?

Video: Er Duralast Gold bremseklodser keramiske?

Video: Er Duralast Gold bremseklodser keramiske?
Video: Керамические тормозные колодки Duralast Gold 2024, Kan
Anonim

Duralast guld bremseklodser er designet til at være en direkte udskiftning til originalen bremseklodser der kom på din bil. Ved brug af Duralast guld bremseklodser er det første skridt i at nå dette mål. Duralast Gold Ceramic bremseklodser for en mere støjsvag tur og ultralav bremse støv.

Desuden, er Duralast Gold bremseklodser gode?

FRICTION BLOCK Keramik bremseklodser er væsentligt mere støjsvage og producerer mindre bremse støv. Uanset stilen, Duralast guld bremseklodser er designet med levetid i tankerne. De gennemgår strenge "tortortest" længe før de bliver godkendt, pakket og distribueret.

Udover ovenstående, er AutoZone-bremser gode? AutoZone virkelig mente det, da de sagde, at Duralast linje af bremse puder blev fremstillet til at opfylde eller overgå OE kvalitet, ydeevne og holdbarhed. DG870 er nemme at installere, af god kvalitet, støjsvage og – indtil videre, så godt – holdbar.

Er keramiske bremseklodser tilsvarende bedre?

Det keramisk forbindelser og kobberfibre tillader keramiske puder at håndtere højere bremse temperaturer med mindre varme falme, giver hurtigere genopretning efter stop og genererer mindre støv. Fordele: Støjsvagere end halvmetallisk puder . Producerer mindre støv end semi-metallisk puder , hvilket resulterer i renere hjul.

Hvad er forskellen mellem Duralast og Duralast Gold?

I modsætning til Duralast guld , hvor jeg ikke kunne finde noget væsentligt forskel i forhold til det almindelige Duralast bremseklodser, den Duralast guld Cmax er en keramisk bremseklods, der er formuleret til at håndtere høje bremsetemperaturer med mindre varmefade, til at generere mindre støv og slid på både klodser og rotorer og til at give

Anbefalede: