Kan man sætte inderslanger i ATV-dæk?
Kan man sætte inderslanger i ATV-dæk?

Video: Kan man sætte inderslanger i ATV-dæk?

Video: Kan man sætte inderslanger i ATV-dæk?
Video: How to Change ATV Tires Yourself at Home! 2024, Kan
Anonim

Mest hvis ikke alle ATV dæk er slangeløse, men installerer rør er ikke en dårlig idé. Rør kan dog bruges som et forebyggende middel du bliver nødt til at fjerne hjulet og dæk for eventuelle reparationer, eller installer dem efter en reparation for ekstra beskyttelse. Vi tilbud inderrør til 6-tommer til 12-tommer fælge.

Desuden kan du sætte et rør i et slangeløst trillebørsdæk?

Tilføjelse af en rør til en slangeløst dæk og hjulmontering er et billigere alternativ til endda at købe et nyt hjul hvis det er beskadiget og lækker luft mellem hjulet og dæk sig selv. 3. Når dæk er tilsluttet og stikket er trimmet, den dæk og hjulet er klar til at blive installeret tilbage på trillebør.

Har dæk til plæneklipper desuden rør? Størstedelen af plæneklipper dæk er designet til at være tubeless, hvilket betyder nej rør nødvendig. Og de fleste plæneklipper dæk fælge er normalt designet som "ét stykke". Fælge i ét stykke lækker ikke luft, hvorimod "flerdelte" fælge ikke er lufttætte og kræver en dækrør at holde luften.

Heraf, kan du sætte en slange i et slangeløst sneslyngedæk?

Skal bare passe på ikke at knibe det nye rør . Ingen grund til at købe nyt dæk , tilføj bare rør til din rørløs dem. For at knække en perle lægger jeg forsigtigt et bræt på dæk -(ikke fælgen), og køre min lastbil på brættet.

Kan du putte et rør i et græsslåmaskindæk?

Mest tubeless motorcykel dæk vil acceptere en indre rør , selvom du skal muligvis bore hullet til ventilspindlen til det at passe. Ved montering af rør , pas på ikke at klemme det med dæk jern du bruges til at genindsætte dæk.

Anbefalede: