Kan jeg bruge en donkraft til at løfte en bil?
Kan jeg bruge en donkraft til at løfte en bil?

Video: Kan jeg bruge en donkraft til at løfte en bil?

Video: Kan jeg bruge en donkraft til at løfte en bil?
Video: DK20Q Donkraft, Lav min højde 80 mm, Quick-lift pedal, Fast gummipude, løftehøjde 49,5 cm, 2000 kg. 2024, Kan
Anonim

Flaske stik er sikre på løfte en bil . Brug -en jack stå en gang bil er løftet . Kryb aldrig under/stik dit hoved under en bil på en flaske jack.

Kan du i overensstemmelse hermed bruge en flaskejakke til at skifte et dæk?

Saks stik kan let glide og tabe dit køretøj, hvis du er udskiftning af et dæk på ujævnt underlag eller på en ustabil overflade (grus, snavs osv.). Ja og nej, få ikke et 12 ton flaske jack . De 2 ton kan være meget mindre og lige så nyttig, hvis din bil virkelig er sænket i den grad!

På samme måde, hvor meget vægt kan en flaskejakke løfte? Oversigt. Den maksimale belastning på 12 ton Flaske Jack er ideel til at løfte landbrugskøretøjer, tung -tjenestemaskiner, industrielt byggeudstyr og så meget mere . Det her jack let elevatorer op til 12-tons, og kan opbevares bekvemt.

For det andet, hvorfor er flaskedonkrafte så billige?

At begynde, flaske stik er generelt meget billigere og i stand til at løfte en større last sammenlignet med et gulv jack . Endnu en fordel for flaske stik er at de generelt er mindre end de fleste gulve stik , så der er lettere at gemme af vejen, når der er plads er en bekymring.

Er flaskebøsninger farlige?

Ingen Lifer. Flaske stik er sikre at løfte en bil. Brug en jack stå, når bilen er løftet. Kryb aldrig under/stik hovedet under en bil på en flaske jack.

Anbefalede: