Hvor meget koster køreprøven i Kansas?
Hvor meget koster køreprøven i Kansas?

Video: Hvor meget koster køreprøven i Kansas?

Video: Hvor meget koster køreprøven i Kansas?
Video: JEG DUMPEDE KØREPRØVEN. 2024, Kan
Anonim

Elevens tilladelse betaling er $ 2 plus et foto på $ 8 betaling . Den almindelige klasse C kørekortgebyr er $ 20 for dem under 21 år og $ 12 for dem over 21 år. Sammen med betaling , skal du betale et billede på $8 betaling og $ 3 test betaling.

Bare så meget, hvor meget koster et Kansas -kørekort?

Det Kansas licensomkostninger er opdelt i fire forskellige dele. Der er det primære licens gebyr, et gebyr for fotoet og eksamensgebyret. En teenager chauffør kan forvente at betale $ 31, mens en almindelig fire-årig licens for voksne chauffører vil koste $ 23, hvis en eksamen er påkrævet og kun $ 20, hvis der ikke er nogen eksamen.

Man kan også stille, hvor mange spørgsmål er der til køreprøven i Kansas? 25

Er parallelparkering desuden på køreprøven i Kansas?

Nej. Det bliver du ikke bedt om parallel parkere på din KS Køreeksamen , men du bør overveje at lære at gøre det parallel parkere, fordi det er en nyttig kørsel evne. Du vil tage din eksamen på dit lokale DMV-kontor.

Hvor meget koster det at tage DMV-testen?

Du skal tage et 46-spørgsmål skrevet prøve . At bestå eksamen , skal du mindst få 38 rigtige svar. Når du har passeret eksamen , skal du betale en applikation på $ 35 betaling , som dækker din foreløbige elevtilladelse og chauffør licens.

Anbefalede: